En liten bild till Bogno!

Hej alla pandor idag så har jag gjort en liten bild till min lilla Bogno. Den blev lite mislyckad men den får duga här är den:




varsågod!!!! Om du vill tacka mig får du skriva det i kommentarena. Eller om ni vill skriva nått om bilden får ni gjärna göra det om ni vill men nu måste jag göra annat ses imårgon alla coola fans!!!!!!!

Ändringar i klädsel till brölloppet!

Hej alla pandor det blev ändringar i klädseln till brölloppet jag kommerse ut så här istället:




ååå gud älskling du ser strålande ut!!!! Åååå hehe tack du med!

Vi kommer att ha brölloppet snart dom som vill vara präst skriver det i kommentarena och när vi skickar ut tid och så så kommer du som vill vara präst säga om det är okej den dagen!

 

 

om ni inte förstår så skriver ni frågan i kommentarena.

 

mvph bonggos och Edward


Snart kommer det stora brölloppet!!!!!!

Jag och _Edward_ ska gifta oss snart jag bärettar det om ett par dagar vilken tid och så det är så spännande visst älskling ! Jag gumman. Vi kommer att vara i balsalen det är iallafall bästemt och jag kommer se ut så hära......




Visst är jag söt älskling!!!! Jag det borde nog räcka. Hahahha skoja du är jätte fin! Men det var inget roligt skoj hmhmhmhm. Oj förlåt gumman jag skojade bara det var ett simpelt skoj förlåt! Jag gotar din ursäkt. Mmmm tack gumman men vi måste fixa nu gumman. Ja det måste vi hej då alla pandaälskare mvph _Edward_ och bonggos!!!!!

Nya staden har kommit!

Hej alla coola pandor!
Igår kom den nya staden den är JÄTTE COOL!!!!!!
Jag trodde bara att det skulle bli pytte lite ändringarmen oj det blev super fint här är en bild på den super coola staden.




Visst är den cool!!



Vi ses i panfu mvph bonggos!!!!!!!!!

Ändring i familjen!

Hej alla pandor jag och Bogno och Edward har bestämt att vi ska göra lite ändringar i familjen så vi bestämde att jag blev mamma Edward blev pappa pch Bogno var fotfarande två år. Här är en liten bild på Bogno min lilla Bogno!




 

 

mvph Bonggos Edwarde och lille Bogno!


Öppet hus!

Hej alla idag så var jag på öppet hus i min skola. Där så att uppet hus är när rektorn har tal och att eleverna visar vad dom har gjort i skolan och så några dansar squaredance det gjorde jag det var super kul. Är det nån av er som var på öppet hus idag skriv hur ni upplevde det i kommentarena.


mvoh bonggos!!!

Gå till sjukhuset och hjälp den sjuka pandan!

Hej alla pandor idag var jag i sjukhuset och där fick jag se två pandor jag tryckte på den ena då sa den att den andra pandan var väldigt sjuk och kunde knappt prata. Han kunde inte förstå vad den andra pandan sa. Jag skulle hjälpa honnom med vad pandan sa sen måste man vänta tills nästa dag.

LYCKA TILL MVPH BONGGOS

Snart blir det en ny stad!

Hej alla pandor!
Byggaren kommer arr bygga om staden det är därför staden ser så konstig ut. Den kommer bli klar nästa tisdag undra hur den kommer se ut? Här är en bild på hur det ser ut:




Det ser ganske konstigt ut men aa snart blir den super fin jippi!!!



mvph bonggos!!!!

Bismart är borta!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Herregud bismart är borta jag som älskar det nej nej det är inte sant jag känade ju jätte mycket pengar på det!! Bogno vad är det för fel på panfu? Jag vet inte riktigt men jag tror att det är tekniska problem. Ååååå nej så synd! Om nån vet kan ni skicka en kommentar och skriva vad det är för fel! Om ni inte tror mig så har jag en bild som bevis




!!!!!!!!!




MVPH BONGGOS!
SKICKA GÄRNA EN KOMMENTAR OCH BERÄTTA VAD SOM HÄNT!

Hur tävlar man?

Hej alla ver nån hur man tävlar med pokopets eller har det inte kommit än kan nån skicka en kommentar och svara på min fråga snälla snälla!!!!
Skicka gärna många kommentarer så får jag veta mycket tack!

mvph bonggos!!!

 

Vad gillar du?

Hej alla!
Jag vet ju ingenting om er så kan ni säga vad ni gillar och vad ni äter så skriv det i kommentarena är ni snälla för jag vill ju veta vad ni tycker om panfu och mer.


tack
mvph bonggos!!!!!!!!

Dom vann inte:(

Hej allihoppa!!

Bognos lag vann inte. Det var så att om man vann den första matchen så fick man spela en till match men om man förlorade så fick man åka hem och den som är kvar sist vinner. Skicka gärna kommentarer till Bogno och säg nått snällt tex: synd bogno eller nått sånt.


mvph bonggos!

Skicka gärna brev!

Hej allihoppa!

Jag tycker att det är så kul när ni skickar brev till mig så skicka gärna mer om ni vill.



Håll tummarna för Bogno!!

Hej allihoppa idag ska Bogno spela fotbollscup. Hoppas hans lag vinner!!! Alla måste hålla tummarna för honom. Skicka gärna en kommentar till honom på min blogg då bir han säkert glad! Jag kan ju visa han kommentarena för honom sen.

Håll höjd mvph bonggos

RSS 2.0