Lek skoj hopp tose skoj!

Hej! För ungefär fem månader sen så gjorde jag och Bogno en video för att fira édward i efter skott och här kommer den!

http://www.youtube.com/watch?v=JKCI8ApdXm8 tryck på länken så får du se!


mvph bonggos!

Kiosken vid simmbasengen!

Hej! Dagens förstenlade sak är i kiosken vid simmbasengen!



Varsågod!


mvph bonggos!

Fläskkottlet!

Här kommer en video som jag tyckter var rolig


http://www.youtube.com/watch?v=7sES8Pgj9VI tryck på länken så får du se!

mvph bonggos!

Teas pappa del 2!

Hej jag tänkte fortsätta med min serie och det är tea som berettar så jag kommer att säga jag men menar lixom inte mig själv!




Jag vaknade av att någon dräglade på mig.
Jag tittade upp och såg ett jätte likt monster.
Jag blinkade några gånger och såg den att det var ett troll och stod två decemeter ifrån mig och jag kände hans andedräkt i mitt ansikte.
Trollet gick iväg och jag tittade brevid mig och såg Maria som sov och jag märkte att jag låg i en säng men jag viste inte vart jag var.
Jag satte mig upp i sängen och märkte att trollet kom tillbaka med ett glas vatten i handen och han gädde mig det och jag drack upp allt och sedan så frågade jag vart jag var och han sa att jag var i trolldix.
Han vände sig om och gick men jag stoppade honnom och frågade vad han hetter då sa han att han hette Marax sen vände han sig om och gick iväg.
Jag väckte Maria och sa att jag träffat ett troll som hette Marax och att vi var i trolldix då sa Maria att hon hade träffat Marix innan och sen somnat om.
Dom gick upp ur sängen och gick till köket. Huset såg ut som en sommarstuga.
Marax frågade om dom ville ha lite mat då sa dom båda ja tack för dom var ju väldigt hungriga för allt det som hänt! Marax tog framm lite kött och jag och Malin åt upp det snabbt och jag frågade vart min ryggsäck var Marax svarade att den var undet sängen där jag hade såvit. jag sa att jag skulle hämta den sen.
Jag frågade om Marax visste nått om min pappa då sa han att han hade mött några elaka som bar på en mänslig.
Då sa maria att de var deras pappa och att dom var och letade efter honom då sa Marax att han gärna ville följa med.

Nästa del kommer ungefär om en vecka!


mvph bonggos!

LEVELDAG!

Hej alla! Idag är det level dag! Så nu är jag på förtiotvå jjaaaaa och när man är förtiotre så kommer man att få 5000 kronor jippy!



Varsågod!

mvph bonggos!


Bio med Bogno!

Hej! Igår var jag på bio med Bogno. Vi såg Vampyrer suger. Det var en kommedi om Twilight ch New moon. Den var jätte bra men jätte äklig och det var 11 årsgräns. Om det finns tio poäng skulle jag ge den nio så alltså är den väldigt bra och Bogno gädde nio och en halv poäng! Jag tycker att ni också ska se den!

mvph bonggos!

Nya levlar!!!






Kruco ge upp!!!!

Hej! Jag tycker att det är lite jobbigt att gå in till panfu och spela Krucos uppdrag hela tiden jag blir så trött varje gång man ska ju lågga in spela pusslet hitta den förstenlade saken och lågga ut och allt! Tycker inte ni så?





med trötta hälsningar bonggos!!!!

Tack goldy!

Hej! Jag ville bara tacka en som läser min blogg mycket och skriver jätte snälla kommentarer! Han heter Goldy. Han är som en solstråle i solens ljus! Jag har skrivit en liten dikt till honom och här kommer den.


Han är som en solstråle i ljusets sken och blommorna sjunger när han står på ängen. Träden slår ut alting blir som ett paradis och Goldy dansar!

Den var inte så lång men den var vacker. Om nån av er vill att jag ska skriva en dikt till er som jag gjorde till Goldy så skicka en kommentar ch säg det.

mvph bonggos!

En historia!

Hej jag tänkte att jag skulle skrive en serie så här är nr 1.


Sagan om Teas pappa!

En dag när Tea vaknade en tidig söndag och hade drömt om sin pappa som hade försvunnit för tre år sedan. Nu var det bara henner syster Maria som var 14 år gammal och min mamma och jag då som är 10 år. En dag så skulle hon ge sig ut och leta efter sin pappa men hon viste inte när. Ett år senare så bästemde sig Tea för att ge sig ut för att leta efter sin pappa. Hon gick till köket och packade lite mat hon tog bröd vatten korv och lite annat smott och gott. Hon tänkte ge sig av till skogen för där hade de sett sin pappa sist. Det var ungefär en kilometer till skogen där de hade sett hennes pappa sist. När hon hade gått 200 meter så träffade hon  hennes syster Maria som hade gått en promenad. Maria frågade Tea var hon var på väg då svarade Tea ehh då sa Maria att det var okej att beretta sanningen då sa Tea sanningen och Maria sa att hon ville följa med. När dom hade gått en bit in i skogen föll dom ner i ett hål!



nästa nr kommer nästa vecka!
Ni får titta varje dag så ni inte missar nästa avsnitt!


mvph bonggos

De coola nya kläderna!

Hej! Idag har det nya klärdena kommit och jag tycker dom ser jätte bra ut för man kan ju andvända dom när man har dushat ellet har tagit ett dopp i poolen.






Jag tycker killens badrock är såå snygg jag skulle vilja köpa den men jag är ju tjej så det går ju inte:(


tyvär så kan jag inte skriva mer och glömm inte att tipsa om den hära bloggen till andra!
mvph bonggos







Bi smart är stängd!

Hej! Jag blev så himla sur när jag logga in på panfu idag. Jag märkte att Ella och Max hade stängt bi smart och jag som känar nästan alla mina pengar på det ååå  jag blev såååå ledsen! Vet ni vad som har hänt? Om ni vet det så kan ni väl skriva det i kommentarerna det skulle vara så snällt om ni gjorde det!







mvph bonggos!

Orgenteringsläger!

Hej alla! Jag har varit på orgenteringsläger det var jätte roligt vi badade och orgenterade! Jag tipsar er om att börja på det det är jätte roligt. Jag har Gått på orgentering i ungefär en termin och är redan jätte bra liga bra som ni är!:)

mvph bonggos!

Ingen kom:(

Hej! Ingen kom till min träff i omklädningsrummet i bollyland:( Jag trodde minst tre skulle komma:( Jag antar att ingen ville gå dit med mig:( Men om ni vill muntra upp mig så har jag två tjänster som ni kan göra!
1. ni kan tipsa den hära bloggen till andra!

2. ni kan titta på den hära bloggen ofta!

om ni gör det så kommer jag att skriva fler inlägg i veckan!

TACK SÅ HÄMSKT MYCKET FÖR ALLT MVPH BONGGOS

Panfuträff!!!!


Skolan har börjat!!

Hej alla pandaläsare! Skolan har ju börjat:) Jag har börjat i 4b och fått några nya klasskompisar och en ny har börgat! Det var roligt att lära känna en ny också. Och att träffa sina kompisar såklart. Om ni vill bäretta om er sommar så kan ni skriva om den i kommentarena!

mvph bonggos!!!

Jag är gift!!!!!!!

Hej alla bonggosläsare! Jag och _Edward_ har gift oss det var jätte spännande! Vi hade en liten fest efter som var jätte rolig. Jag är ledsen att jag inte sa det innan för att alla i familjen var lixom inne sorry!:(. Jag tog en liten bild som jag gärna sjulle villa visa!





fin va!


tipsa gärna om den hära bloggen till andra tack!

mvph bonggos!

Nya levlar kommer snart:)!

Hej alla pandor! Snart så kommer nya levlar till panfu! Det kommer bli jätte kul:) Man kommer få det här.........

     Alla dom grejena kommer man typ få!



Ses snart mvph bonggos och panfu!!!!

i slottet.....

Hej!

Den ´förstenade saken är i slottet!

i det rummet med en trappa som leder in till balsalen!


nu fick ni veta det varsogoda!

bonggos




Man kan tävla med sina pokopets!

Hej!!!

Jag vet att det var länge sen men man kan ju tävla med sina pokopets! Jag tyker det är jätte coolt och roligt. Jag har själv tre pokopets räven sköldpaddan och sjöhesten eller vad det är för nåt....jag undrar när man kunde börja tävla med sina pokopets om nån av er vet det kan ni skriva det i kommentarena? Ni skulle vara jätte snälla om ni gjorde det! Det behöver inte vara precis men ungefär.


mvph bonggos!!!




Säg till andra!

Hej villa bara helsa att tipsa om den hära bloggen till andra.
tack!


bonggos

Gratulerar alla!

Hej det var många som hade rätt på frågesporten svaret var edward är min man och bogno mitt barn!
Jag orkar inte skriva frågor igen så dom som hade rätt får vara glade och grattis ni kanske kan vara med på min bligg någon gång!



bongoos

Jag är tillbaka!

Hej!

Äntligen är jag tillbaka med bloggandet. Jag har varit på en skönt sommarlåv! Jag har varit i italien med min familj och så har jag varit på mitt landställe på Öland. Och jag har saknat er sååå mycket!!! När jag loggade in på panfu märkte jag många saker
1. det fans mycket nya kläder
2. kruco hade börjat förvandla sten igen
och mycket mer.

Och snart börjar skolan igen. På mårnana nu vaknar jag ca tio men snart måste jag gå upp sju fyyyy!!!!
Ni får gärna skriva i kommentarena när ni vaknar på mårnana och hur ni kommer ha det när ni går upp sju på mårnana.



ses snart mvph bonggos!!!

RSS 2.0